tisdag 9 december 2008

Ett viktigt forum för framtidens frågor!

Så är det dags att lansera ett forum för energidiskussion. Det finns ett flertal bloggar som rör energipolitik och olika energislag. Vad som kommer att prägla detta forum är en aktiv diskussion med tydliga kategorier och informationskanaler.

Den svenska energidebatten präglas allt för ofta av en dogmatisk syn på vad som är rätt och fel. Ofta framhävs energislag att stå mot varandra. Att misstänkliggöra och sprida en felaktig argumentation är mer regel än undantag. Bland den breda massan med ett intresse i att argumentera och föra ett gott samtal om hur det svenska samhället ska upprättahålla en trygg energiförsörjning nu och i framtiden finns en lång rad missförstånd.

Vad jag skriver ovan, handlar inte om att misskreditera enskilda på något vis, utan peka på ett märkligt fenomen i svensk energidebatt.

Nu är det dags att skapa en länkstruktur och påbörja indelning i kategorier. Allt för att användarvänligheten på denna blogg ska vara så hög som möjligt.

På återhörande inom kort!

/Daniel Långström, som upptäcker att debatt precis började på Svt2. Det är uppenbart att det kommer att påverka mitt skrivande just för stunden! www.svt.se/debatt

Inga kommentarer: