söndag 29 november 2009

Blue Peak AB. Kommer de att erbjuda Sveriges första biogasutbildning för produktionstekniker?

Blue Peak AB är ett utbildningsföretag i energibranschen som vi har all anledning att presentera. Blue Peak AB är ett utbildningsföretag som är fokuserat på yrkespraktiska utbildningar inom energi- och miljösegmentet.

Läs mer om Blue Peak genom att klicka här!

Så här skriver Blue Peak om sin verksamhet:

"Utbilda Dig för att jobba med världens viktigaste livsmedel, i Sverige eller utomlands

Du får en kvalificerad yrkeskompetens för att arbeta som tekniker/ingenjör för att sköta och ansvara för drift och underhåll av vatten- och reningsverk och ledningsssystem samt med utrustning, system och komponenter inom dessa områden.

Efter avslutad utbildning är Du kvalificerad för jobb som drifttekniker/rörnätstekniker, projektledare/arbetsledare, projektör/utredare, driftingenjör, processingenjör och i befattningar med ansvar för drift, ekonomi och personal.

Många möjligheter till karriärutveckling inom VA, Process- och Entreprenörsbranscherna erbjuds beroende på intresse och fallenhet"

Steget för Blue Peak, att erbjuda utbildning inom biogasproduktion är litet. Vi får hoppas att deras strävan att erbjuda utbildning av produktionstekniker för biogasproduktion snart blir verklighet.

Inga kommentarer: